Zeewier & co

ISBN: 9789461432896

Auteurs: Julie Desnoulez

Publicatiedatum: 15-02-2023

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Good Cook B.V.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

60 heerlijke recepten met wieren en algenWakame, kombu, dulse & co: wieren zijn, zowel versals gedroogd, niet alleen in de toko of speciaalzaakverkrijgbaar maar ook te koop bij de grotere supermarkten.Wieren worden al eeuwen gegeten – denkaan de Japanse keuken – maar staan tegenwoordigvolop in de belangstelling. Niet alleen vanwege dehoge voedingswaarde en het feit dat wieren in alleopzichten goed voor het mileu zijn, maar ook envooral omdat het lekker is.Combineer wakame in de lente met doperwtjes &radijs en in de winter met raap, pastinaak of appel.Gebruik kombu in de zomer samen met vijgen,venkel & tomaat en in de herfst met pompoen ofkweeper. Zeewier & co biedt meer dan 60 heerlijkeen eenvoudige recepten met diverse soorten zeewier.Maak crostini met geitenkaas, lentegroente &wakame of noedels met knapperige groenten,garnalen & zeespaghetti. Ontdek dat je wierenperfect kunt gebruiken in zalige zoetigheden zoalschoco-dulsebrownies of citroen-meringuetaart metwakame. Van lekkere snacks, spreads, hoofd- enbijgerechten tot en met desserts. Zeewier & co biedtnaast de recepten degelijke productinformatie,bewaartips en meer.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever