IJs & co 2.0
ISBN: 9789461433169
Auteurs: Aniek Keijsers
Publicatiedatum: 03-05-2024
Publicatiestatus: actief
Publicatievorm: Hardback
NUR: 441: Basis kookboeken
Uitgever: Good Cook B.V. | Imprint: Good Cook B.V.
IJSKOUD DE BESTE RECEPTEN HET HELE JAAR DOORWatermeloen, pistache, vegan, hartig, feestelijk, snel:in IJs & co 2.0 presenteert Aniek Keijsers ijsreceptenhelemaal anno nu. Met nieuwe smaken, duidelijkeuitleg over technieken en waar mogelijk presenteertAniek bij elk recept de vegan variant. Iedereen kanzelf lekker ijs maken met of zonder ijsmachine.Van soft-, sherbet- of sorbetijs tot waterijs, gelato,ijscoupes, ijstaarten voor elke gelegenheid en meer.Van klassiekers als het perfecte vanille- of chocoladeijstot en met verrassende smaakcombinaties alsmango met chili. Van snelle ijsjes, zo gemaakt, alsbananenijs tot en met spektakelstukken als ijstaartmet bastogne & kersen of op basis van tiramisu.Uiteraard mogen ook ijskoffie, frozen yoghurt,granita, milkshakes, ijs met hartige smaken alskomkommer of met tomaat & basilicum, sprinkles,sauzen & crumbles en het zelf maken van hoorntjesen wafels niet ontbreken. IJs het hele jaar door:wanneer de mussen van het dak vallen of de ijspegelsop het raam staan: IJs & co 2.0 laat zien dat zelfgemaaktijs altijd een geweldige traktatie is.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)