Romy Gill's India

ISBN: 9789461433473

Auteurs: Romy Gill

Publicatiedatum: 07-10-2025

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Good Cook B.V. | | Imprint: Good Cook B.V.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Romy Gill 's India is een verleidelijke reis door de Punjabi en Bengaalse keukens van haar voorouders; een viering van de allerbeste thuiskeuken.De 70 zorgvuldig bewaarde familierecepten in dit boek omvatten de keukens van beide regio’s; van kleurrijke curry’s met groenten en malse chapati’s uit Punjab tot de hartig-zoete vis in zwart mosterdzaad met zachte rijst uit Bengalen. Proef aloor singara (Bengaalse samosa’s), paneerbroodjes, haryali murg (kip met fenegriek), gobi paratha (platbrood gevuld met bloemkool), narkel naru (kokosballetjes) en nog veel meer authentieke Indiase gerechten.Met de persoonlijke verhalen van Romy én de spectaculaire sfeerbeelden van de regio’s dringen niet alleen de geuren van de Indiase gerechten, maar ook het leven, de sfeer en de ziel van Punjab en Bengalen tot in je keuken door.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever