Pasta Masterclass
ISBN: 9789461433497
Auteurs: Mateo Zielonka
Publicatiedatum: 14-11-2025
Publicatiestatus: actief
Publicatievorm: Hardback
NUR: 441: Basis kookboeken
Uitgever: Good Cook B.V. | | Imprint: Good Cook B.V.
Hét handboek voor de pastaliefhebberMet Pasta Masterclass bekwaam je je in het maken vanpasta: van diverse deegsoorten zoals klassiek pastadeeg,glutenvrij pastadeeg, gekleurd deeg en deeg op basisvan kastanjemeel tot en met vegan semolinadeeg.Met de stap-voor-stapinstructies in woord en beeldkrijg je het maken van bijvoorbeeld tweekleurenpastaen diverse pastavormen echt onder de knie: met énzonder pastamachine.Draai je hand niet om voor orecchiette die je vervolgensserveert met een saus van raapsteeltjes ofmaak eens rigatoni (met saus Amatriciana). Gevuldpastadeeg moeilijk? Met de duidelijke instructies lukthet je echt om ravioli met eidooier en ricotta te maken-zonder dat het uit elkaar valt in de pan. Of maakanolini met een vulling van mortadella en dragon,gegaard en opgediend in een krachtige bouillon.Met veel aandacht voor het juiste keukenequipmentzoals het werken met de pastamachine of de pastaextruder, de bicicletta- en chitarra-pastasnijder, decorzettistempel & meer. Met Pasta Masterclass krijg jeniet alleen het maken van perfect pastadeeg onder deknie maar leer je ook 38 pastasoorten maken: van hetbekende zoals tagliatelle tot en met het meer bewerkelijkemezzelune.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)