Het Upside Down-kookboek

ISBN: 9789461433527

Auteurs: Dominic Franks

Publicatiedatum: 21-11-2025

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Good Cook B.V. | | Imprint: Good Cook B.V.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Hartige en zoete traybakes volgens de tarte tatin-methodeTarte Tatin is het bekendste ‘op z’n kop-gerecht’ endat is waar het om draait in het Upside Down-kookboek.De gerechten worden in omgekeerde volgordeopgebouwd: start met suiker of vet om het kookproceste ondersteunen, voeg de ingrediënten toe enmaak het af met een deeglaag. Het leukste momentis natuurlijk als je het baksel omdraait en je gastenondersteboven staan van het resultaat!Bak spectaculaire hartige gerechten zoals jamoníberico-aspergetaartjes of taartjes met gehalveerdesjalotten & roomkaas. Maak een traybake van ananasmet donkere rum of minitaartjes met peer & pruim.Start een dinertje met appetizers als chiligarnalenbaconcanapésen ‘vol au vents’ met shiitake, roomkaas& knoflook. Serveer doordeweeks een upsidedown spanakopita of een tatin van tomaten, feta &bieslook.Zoet en hartig; appetizers, hoofdgerechten, dessertsen spektakeltaarten. Inclusief een bonushoofdstukmet bijgerechten & salades en met uiteraardeen goede uitleg over de te gebruiken deegsoorten,baktechnieken en keukenequipment.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever