Jan Geen vlees
ISBN: 9789461561343
Auteurs:
Publicatiedatum: 15-10-2013
Publicatiestatus: unspec
Publicatievorm: Paperback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
Steeds meer mensen zijn parttime vegetariƫr. Ze kiezen bewust om nog maar een paar keer per week vlees te eten, of koken liever met (duurzaam gevangen) vis. Omdat het beter is voor milieu en gezondheid, en je ook met groente eindeloos kunt variƫren.No-nonsense glossy JAN Magazine besteedt regelmatig aandacht aan een duurzame, gezonde en verantwoorde levensstijl. Volgens het idee van bewust leven. De eenvoudige keuken van JAN is ook gewoon ontzettend lekker en verleidelijk.De allerbeste recepten 'zonder vlees' uit JAN Magazine zijn nu verzameld in dit mooi vormgegeven en aantrekkelijk gefotografeerde kookboek.Voor iedereen die van snel, simpel maar verantwoord koken en eten houdt.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)