Cooking for Crowds

ISBN: 9789462261969

Auteurs: Mariët Herlé Carolyn Wiersum

Publicatiedatum: 15-11-2016

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Uitgeverij Lecturis B.V. | Imprint: lecturis

Maaltijden voor grote groepen worden vaak bereid - op scholen, kampen, in jeugdherbergen, voor vluchtelingen, maar ook voor jubilea, verjaardagen, enzovoort. Steeds meer amateurs koken voor grote groepen. Daarom wordt het interessant recepten, boodschappenlijstjes, begrotingen en bereidingswijze te delen. In Den Haag kookt een internationaal gezelschap vrijwilligers voor daklozen. Zij delen graag hun ervaringen.

De kracht van 'Cooking for Crowds' is dat de auteurs voor horecahoeveelheden koken, maar niet op de wijze waarop in de horeca vaak wordt gewerkt, met veel halfproducten en veel bereiding vooraf. 'Cooking for Crowds' kookt zoals je thuis doet. Het biedt driegangen menu's met als kernwoorden gezond, vers en
low budget. Het plezier in koken spettert van elke pagina.

'Cooking for Crowds' is het eerste boek met recepten uit de hele wereld voor 125 personen of meer. Behalve recepten biedt het boek talrijke weetjes, zoals:
- hoe lang doen 5 personen erover om 25 kilo aardappels te schillen?
- hoe lang duurt het voor een pan met 30 liter water warm is?
En algemene tips voor inkoop en bereiding, inrichting van de keuken, planning, voorraadbeheer, veiligheid en hygiëne.

Een must voor iedereen die zich voor de uitdaging ziet gesteld een gezond, vers en voordelig menu te koken voor een groot gezelschap.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever