Het Hollands maandkookboek
ISBN: 9789462500211
Auteurs: Annemieke Geerts-Chille
Publicatiedatum: 15-09-2014
Publicatiestatus: unspec
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Het Hollands maandkookboek
Makkelijk, betaalbaar en duurzaam koken - met handige maandkalender
We hebben in ons drukke bestaan vaak geen tijd om dagelijks boodschappen te doen en lang in de keuken te staan. Toch willen we graag elke dag een lekkere, gezonde en voedzame maaltijd met verse, lokale ingrediënten op tafel zetten. We geven onze huisgenoten en onszelf immers graag goed te eten! Dit no-nonsense kookboek is daarbij een geweldige hulp. Met de makkelijke recepten en handige tips zet je snel de lekkerste gerechten op tafel. Zonder stress, met lokale producten en lekker betaalbaar.
Annemieke Geerts is dol op koken en kijkt door haar werk als eindredacteur bij diverse kookprogramma's op TV regelmatig mee over de schouders van zowel professionele topkoks als gepassioneerde hobbykoks mee. Zo kan ze vele handigheidjes met haar lezers delen.
Het Hollands maandkookboek biedt meer dan 100 overheerlijke recepten voor gevarieerde voor-, na- en hoofdgerechten: passend bij het seizoen. Wat te denken van een heerlijk pastinaaksoepje in januari, een peultjessalade met frambozen in juli of een fruitcake uit een jampotje in mei?
Het handige maandoverzicht geeft aan wat er die maand vers van het land en uit de zee komt zodat je lekker èn verantwoord een smakelijke maaltijd op tafel kunt zetten.
Makkelijk, betaalbaar en duurzaam koken - met handige maandkalender
We hebben in ons drukke bestaan vaak geen tijd om dagelijks boodschappen te doen en lang in de keuken te staan. Toch willen we graag elke dag een lekkere, gezonde en voedzame maaltijd met verse, lokale ingrediënten op tafel zetten. We geven onze huisgenoten en onszelf immers graag goed te eten! Dit no-nonsense kookboek is daarbij een geweldige hulp. Met de makkelijke recepten en handige tips zet je snel de lekkerste gerechten op tafel. Zonder stress, met lokale producten en lekker betaalbaar.
Annemieke Geerts is dol op koken en kijkt door haar werk als eindredacteur bij diverse kookprogramma's op TV regelmatig mee over de schouders van zowel professionele topkoks als gepassioneerde hobbykoks mee. Zo kan ze vele handigheidjes met haar lezers delen.
Het Hollands maandkookboek biedt meer dan 100 overheerlijke recepten voor gevarieerde voor-, na- en hoofdgerechten: passend bij het seizoen. Wat te denken van een heerlijk pastinaaksoepje in januari, een peultjessalade met frambozen in juli of een fruitcake uit een jampotje in mei?
Het handige maandoverzicht geeft aan wat er die maand vers van het land en uit de zee komt zodat je lekker èn verantwoord een smakelijke maaltijd op tafel kunt zetten.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)