Meer brood uit eigen oven
ISBN: 9789462501188
Auteurs: Levine van Doorne
Publicatiedatum: 09-11-2016
Publicatiestatus: unspec
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Dat er niets lekkerder is dat de geur van versgebakken brood in je huis weten inmiddels heel wat thuisbakkers. In haar nieuwe boek blijft Levine van Doorne haar filosofie trouw: een duidelijke werkwijze en een heldere receptuur. Dus ook in dit boek geen gedoe met kopjes, thee- en eetlepels, maar ingrediƫnten die in grammen worden aangegeven zodat je ook makkelijk meer of minder kunt maken, recepten kunt uitrekenen en controleren en je eigen recepten kunt maken. Verder werkt Levine uitsluitend met eerlijke en goed verkrijgbare ingrediƫnten.
Wil je een gistbrood, brood met voordeeg of een desembrood? Aan jou de keuze.
In dit boek vind je ook recepten voor broden van over de grens zoals simit, ciabatta, fougasse en focaccia. Ten slotte is er een hoofdstuk voor de lekkere trek met zoet en hartig brood.
Wil je een gistbrood, brood met voordeeg of een desembrood? Aan jou de keuze.
In dit boek vind je ook recepten voor broden van over de grens zoals simit, ciabatta, fougasse en focaccia. Ten slotte is er een hoofdstuk voor de lekkere trek met zoet en hartig brood.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)