Jam, gelei, confituur

ISBN: 9789462501652

Auteurs: Janine Bruinooge

Publicatiedatum: 08-06-2017

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Het hele jaar door genieten van je fruitoogst? Dat kan! In Jam, gelei en confituur laat Janine Bruinooge zien hoe je makkelijk zelf jam, compote, chutney, gelei en siroop maakt. Met fruit- en groentesoorten die op dat moment het lekkerst zijn en die je overal kunt krijgen. Of dat nou vers geoogste rabarber is of een handvol aardbeien van de volle grond: van alle seizoensgroente en -fruit kun je in je eigen keuken eenvoudig de heerlijkste conserven maken.
Het boek bevat 40 recepten - zowel klassiekers als 'net even anders' - ingedeeld op seizoen en naar fruit- of groentesoort. Alle recepten zijn vegetarisch en veelal veganistisch. Geniet van 128 pagina's vol informatie en aantrekkelijke foto's die je zullen inspireren om zelf aan de slag te gaan.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever