Desserts met allure

ISBN: 9789462501805

Auteurs: Émilie Guelpa

Publicatiedatum: 14-09-2017

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Login voor het inkijkexemplaar

Na een maaltijd genieten we graag van een lekker nagerecht. In klassieke restaurants was dat van oudsher vaak een verrukkelijke taart of een prachtige pudding waar iedereen zijn vingers bij aflikte. Tegenwoordig zie je in plaats van deze klassiekers steeds vaker desserts op een bord, waarbij de opmaak zorgvuldig is uitgedacht. De onderdelen van het originele dessert worden hierbij als losse componenten op het bord geschikt. Het resultaat is vaak minder zoet, lichter verteerbaar en sneller klaar! Het levert een nagerecht op dat door zijn vorm, elegantie en smaakpalet gastronomisch aandoet zonder zwaar te zijn, een dessert met allure dat toch makkelijk te maken is.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever