Het beste van Peppe

ISBN: 9789462771246

Auteurs: Peppe Giacomazza

Publicatiedatum: 12-08-2015

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Studio 100 NV

Login voor het inkijkexemplaar

L'arte della cucina. Bij de Siciliaanse chef Peppe Giacomazza zit de kunst van het koken overal: in zijn handen, hart en genen. Hij leerde de kneepjes van het vak van zijn vader Vincenzo, die 35 jaar geleden het restaurant La Botte opende in Genk. Samen met zijn broer en sommelier Gaspare hebben Vincenzo en Peppe ervoor gezorgd dat hun restaurant in 2008 door GaultMillau werd uitgeroepen tot 'het beste Italiaanse restaurant'.
Ondertussen is Peppe bijna dagelijks te zien op njam!-tv en runt hij, naast zijn restaurant ook de catering service Peppe & Amici. En nu hebben zijn productkennis en liefde voor de authentieke Italiaanse ingrediƫnten hem ertoe aangezet om nog een extra zaak te openen. Tegenover restaurant La Botte kan u bij "Peppe's" terecht voor het beste uit de Italiaanse keuken. Wat u daar allemaal mee kan klaarmaken vindt u in dit kookboek, het beste van Peppe. Veel kookplezier!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever