Het beste van Roger van Damme

ISBN: 9789462771826

Auteurs: Roger Van Damme

Publicatiedatum: 14-09-2016

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Studio 100 NV

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Njam!-chef en meester -patissier Roger van Damme weet hoe hij de harten culinair moet veroveren en die kennis wil hij graag met u delen. In dit boek heeft hij zijn allerbeste recepten voor u gebundeld. En er is voor elk wat wils: beginneling, hobbykok of maestro, allemaal komen ze aan hun trekken. Van een makkelijke pannenkoek, over een heerlijk verjaardagstaart type 'ervaring vereist' tot een uitdagende dessertcreatie recht uit de keuken van Rogers sterrenzaak Het Gebaar: ze worden u allemaal op een blaadje gepresenteerd.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever