Bugs, culinair insectenkookboek

ISBN: 9789462910553

Auteurs: David Creëlle

Publicatiedatum: 01-10-2015

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Eenhoorn, Uitgeverij De

Login voor het inkijkexemplaar

Insecten eten is supergezond, ecologisch verantwoord én ... lekker, dat bewijst David Creëlle met zijn verrassende recepten! Insecten als gezonde vleesvervanger zijn helemaal in. Je vindt ze in de meeste supermarkten en in Gent is er BUGS, het eerste catering- en productiebedrijf van insectensnacks. David Creëlle en Liesbet Minne startten vorig jaar met dit project. Ze leveren hun krekelkroket aan diverse frituren in Vlaanderen. In dit culinaire kookboek toont David hoe je zelf lekker en gezond kan koken met insecten.Wat denk je van een rigatoni met knapperige sprinkhanen? Een smeuïge puree met een gepocheerd eitje en gebakken wasmotrupsen? Of een heerlijke crème brûlée met een crumble van meelwormen?
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever