Saus is de beste saus

ISBN: 9789463378086

Auteurs: Hanne Lemmens

Publicatiedatum: 21-11-2023

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Pelckmans Pro

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Ben jij ook een sausmens én team ik-koop-geen-potjes? Dit is een verzameling van eigenzinnige recepten voor dips, dressings en warme sauzen die jouw gerechten een welverdiende oomph geven: van een pittige pesto tot een zachte Zuid-Franse pistou, van een met appelsienen doordrenkte zoete coleslaw uit Jordanië tot gewoonweg lasagnesoep (als je kan soppen, dan is het saus) en van de Kroatische ‘in eigen nat’ sensatie genaamd buzara tot een zelf uitgevonden koffieromige tiramisaus mét verkruimelde topping van lange vingers.  Liever wat eenvoudiger of eet je graag junkfood? Te snappen! Ook traditionele frietsauzen passeren de revue met een kleine twist: een perfect roze cocktailsaus, een uitzonderlijk knapperige tartaarsaus en dé perfecte semigezonde knoflooksaus.  Saus jezelf dus lekker te pletter en geniet van je verrukkelijke self-caremomentje – of instant populariteit bij schoon volk met goeie smaak.  Hanne Lemmens is copywriter en sausfluencer. Op X/Twitter (16.000 volgers and counting) laat ze je niet alleen elke dag eens goed lachen, maar bespreekt ze regelmatig de hot topics uit sauzenland én deelt ze haar beste saushacks.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever