BBQ The American way

ISBN: 9789463547567

Auteurs:

Publicatiedatum: 28-04-2022

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Lantaarn Publishers | Imprint: Lantaarn B.V., De

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

In het eerste deel van het boek worden de basisprincipes van het BBQ'en en roken behandeld. Gevolgd door recepten die kenmerkend zijn voor BBQ'en op zijn Amerikaans. Vooral typische BBQ-recepten, maar ook een aantal nadere klassiekers zoals stoofschotels, sandwiches en fastfood-favorieten die kunnen worden bereid op de BBQ of in de smoker-BBQ.De recepten zijn geschikt voor beginners en gevorderden. De verschillende sauzen en rubs kunnen goed gecombineerd worden, hierdoor is variëren met de recepten mogelijk en uitgebreid. De recepten en de ingrediënten zijn duidelijk beschreven en het boek bevat mooie duidelijke foto's.Zie ook onze andere varianten in de ‘Ja, ik gril!’ serie!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever