16:8 vastenkookboek
ISBN: 9789463933636
Auteurs: Servaas Dr. Bingé
Publicatiedatum: 19-01-2021
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Meta4Books vzw | Imprint: Borgerhoff & Lamberigts
Intermittent vasten is geen dieet. Het is een levensstijl die je je aanmeet om een optimale gezondheid te bereiken, door het tijdstip van je maaltijden te herschikken.
Vasten beïnvloedt voornamelijk wanneer je eet, en niet per se wat en hoeveel je eet. Als je het 16:8-principe volgt, zal
je 16 uur vasten en 8 uur eten.
In zijn boek 16:8 gidste dr. Servaas Bingé ons langs talrijke gezondheidsvoordelen die voortvloeien uit het vasten. In
zijn heldere en begrijpbare stijl legt hij uit hoe vasten je meer energie en meer focus geeft en tegelijk minder chronische ziektes uitlokt en een gezonder gewicht geeft.
Het 16:8 vastenkookboek is hier het praktische vervolg op. Samen met zijn team van gezondheidscoaches is de arts de
keuken ingedoken om de drempel te verlagen voor iedereen die graag wil vasten. De beginnende vaster krijgt een stevige
kapstok om de koudwatervrees te overwinnen, de ervaren vaster vindt in dit boek een uitgebreide bron van inspiratie.
Bovedien leer je elk ingrediënt op je bord beter kennen dankzij onderbouwde feiten over verschillende voedingsmiddelen.
Vasten beïnvloedt voornamelijk wanneer je eet, en niet per se wat en hoeveel je eet. Als je het 16:8-principe volgt, zal
je 16 uur vasten en 8 uur eten.
In zijn boek 16:8 gidste dr. Servaas Bingé ons langs talrijke gezondheidsvoordelen die voortvloeien uit het vasten. In
zijn heldere en begrijpbare stijl legt hij uit hoe vasten je meer energie en meer focus geeft en tegelijk minder chronische ziektes uitlokt en een gezonder gewicht geeft.
Het 16:8 vastenkookboek is hier het praktische vervolg op. Samen met zijn team van gezondheidscoaches is de arts de
keuken ingedoken om de drempel te verlagen voor iedereen die graag wil vasten. De beginnende vaster krijgt een stevige
kapstok om de koudwatervrees te overwinnen, de ervaren vaster vindt in dit boek een uitgebreide bron van inspiratie.
Bovedien leer je elk ingrediënt op je bord beter kennen dankzij onderbouwde feiten over verschillende voedingsmiddelen.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)