3

ISBN: 9789463936910

Auteurs: Jelle Beeckman

Publicatiedatum: 21-03-2022

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Meta4Books vzw | Imprint: Borgerhoff & Lamberigts

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

‘’t Moet maar zo goed niet zijn’, dat is voor iedereen een geldig excuus om nog eens op te scheppen. En dat is ook wat je gegarandeerd doet met alle gerechten van The Messy Chef. Zijn derde boek bevat 60 recepten die zo lekker zijn dat het haast zonde is dat er nog wat van overblijft. Verwacht je aan originele gerechten, zoals ‘The Hulk pasta’ of de ‘Sandwich smoutebollen’. Zondigen doe je met de ‘Smashed cheeseburgers’. Meer zin in een zomers gerechtje? Dan is de ‘Panzanella met perzik’ een ware aanrader.
Zoals we het gewend zijn van Messy Chef
Jelle, staat ook dit boek boordevol heerlijke en originele hoofdgerechten, side dishes en desserts. Voor ieder gerecht is er telkens een vegetarisch alternatief. Het boek staat vol tips om je gerecht nog beter te maken of om de ingrediënten die je niet in huis hebt toch volwaardig te vervangen. En de geestige bijschriften bij ieder recept maken het koken zo mogelijk nog leuker!
Jelle Beeckman, aka The Messy Chef, schreef twee kookboeken. Daarnaast is hij ook chef aan huis bij Njam! en Radio 2. Zijn gerechten worden steeds met veel enthousiasme onthaald.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever