Eén Pan, Plaat, Planeet
ISBN: 9789464040432
Auteurs: Anna Jones
Publicatiedatum: 04-03-2021
Publicatiestatus: actief
Publicatievorm: Hardback
NUR: 444: Vegetarische kookboeken
Uitgever: Fontaine Uitgevers | Imprint: Fontaine Uitgevers
Verkozen tot een van de 10 'Beste Kookboeken Aller Tijden' door de luisteraars van Etenstijd!, de razend populaire podcast van Yvette van Boven en Teun van de Keuken
Anna Jones combineert het beste van drie werelden in één boek: vegetarische recepten die goed zijn voor jou, voor de planeet én voor je portemonnee!
"Geen poespas, geen gekke ingrediënten. De kracht van Anna is dat ze vegetarisch eten toegankelijk maakt." - Foodies
In EEN laat Anna Jones je zien hoe je gerechten maakt die goed zijn voor jou, je portemonnee en voor de planeet. Het boek is opgedeeld in vier hoofdstukken (Kookpan / Koekenpan / Bakplaat / Snel), met ruim 150 recepten voor goedgevulde bakplaten, eenpansmaaltijden en supersnelle doordeweekse diners. Met gerechten als Perzische noedelsoep; Koreaanse pannenkoeken met wortel en sesam; Afrikaanse pindastoofpot; gebakken dahl met zoete aardappel en tamarinde en gekarameliseerde uientaart met halloumi, munt en citroen. En dat alles met toegankelijke en betaalbare ingrediënten en een manier van eten die goed is voor de planeet.
Anna Jones combineert het beste van drie werelden in één boek: vegetarische recepten die goed zijn voor jou, voor de planeet én voor je portemonnee!
"Geen poespas, geen gekke ingrediënten. De kracht van Anna is dat ze vegetarisch eten toegankelijk maakt." - Foodies
In EEN laat Anna Jones je zien hoe je gerechten maakt die goed zijn voor jou, je portemonnee en voor de planeet. Het boek is opgedeeld in vier hoofdstukken (Kookpan / Koekenpan / Bakplaat / Snel), met ruim 150 recepten voor goedgevulde bakplaten, eenpansmaaltijden en supersnelle doordeweekse diners. Met gerechten als Perzische noedelsoep; Koreaanse pannenkoeken met wortel en sesam; Afrikaanse pindastoofpot; gebakken dahl met zoete aardappel en tamarinde en gekarameliseerde uientaart met halloumi, munt en citroen. En dat alles met toegankelijke en betaalbare ingrediënten en een manier van eten die goed is voor de planeet.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)