Alle seizoenen Greenfeast - Greenfeast lente, zomer + Greenfeast herfst, winter (pakket)
ISBN: 9789464041187
Auteurs: Nigel Slater
Publicatiedatum: 21-10-2021
Publicatiestatus: actief
Publicatievorm: Paperback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Fontaine Uitgevers | Imprint: Fontaine Uitgevers
Een ode aan de seizoenen, met voorgestelde variaties die binnen 30 minuten op tafel staan. Nu in speciale bundeling; vier seizoenen Nigel Slater voor dertig euro!
'Een nieuw kookboek van Nigel Slater, dan weet je dat je iets interessants in huis hebt. [...] Centraal staan groenten, à la Slater.' Foodies
'Ideaal voor deze tijd is het nieuwe boek Greenfeast van culinair schrijver Nigel Slater. Compact vormgegeven en vol gezonde, voedzame gerechten met groenten in de hoofdrol en vers fruit.' Hassnae Bouazza, NRC Handelsblad
'Wij zijn een nogal eenkennig volkje. En dat moet maar eens afgelopen zijn. Dus ik stel hem nog één keer voor: Nigel Slater is een gigant op het gebied van receptenboeken. Al zijn boeken zijn een genoegen om te lezen omdat de recepten meestal met een verhaal worden geïntroduceerd. Maar ook de manier waarop hij de recepten beschrijft, is prachtig. Alles wordt gekookt en minutieus uitgeprobeerd. Alle combinaties zorgvuldig bedacht.' Felix Wilbrink, Telegraaf
'Een nieuw kookboek van Nigel Slater, dan weet je dat je iets interessants in huis hebt. [...] Centraal staan groenten, à la Slater.' Foodies
'Ideaal voor deze tijd is het nieuwe boek Greenfeast van culinair schrijver Nigel Slater. Compact vormgegeven en vol gezonde, voedzame gerechten met groenten in de hoofdrol en vers fruit.' Hassnae Bouazza, NRC Handelsblad
'Wij zijn een nogal eenkennig volkje. En dat moet maar eens afgelopen zijn. Dus ik stel hem nog één keer voor: Nigel Slater is een gigant op het gebied van receptenboeken. Al zijn boeken zijn een genoegen om te lezen omdat de recepten meestal met een verhaal worden geïntroduceerd. Maar ook de manier waarop hij de recepten beschrijft, is prachtig. Alles wordt gekookt en minutieus uitgeprobeerd. Alle combinaties zorgvuldig bedacht.' Felix Wilbrink, Telegraaf
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)