De makkelijke Franse keuken
ISBN: 9789464042566
Auteurs: Karin Luiten
Publicatiedatum: 01-06-2023
Publicatiestatus: aankondiging
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen, 441: Basis kookboeken
Uitgever: Fontaine Uitgevers | Imprint: Fontaine Uitgevers
Het eerste makkelijke kookboek over de keuken van Neerlands favoriete vakantieland
Nu in voordelige midprice-editie
- Hét nieuwe boek van bestsellerauteur Karin Luiten
- Bomvol toegankelijke gerechten die altijd lukken
- Receptinspiratie voor doordeweeks én in het weekend
- Een feest van herkenning voor Frankrijkgangers
Van quiche lorraine tot crème brûlée, van boeuf bourguignon tot klassieke uiensoep, wie houdt er nou níet van de Franse keuken? In dit boek staan al Karins Franse favorieten bij elkaar, al dan niet met een twist. Ingewikkeld om zelf te maken? Welnee. Elegante groentetaartjes, smeuïge chocolademadeleines, de lekkerste mosselen of een prachtige charlotte met lange vingers, met dit boek draait ook de minder ervaren kok zijn of haar hand er niet voor om. Of je nu op vakantie bent of weer terug in Nederland, met behulp van Franse culisouvenirs of Nederlandse alternatieven: dat heerlijke Franse eetgevoel, dat kun je overal creëren.
Inclusief smeuïge verhalen, praktische wijntips en een heuse Spotify-playlist met de lekkerste Franse muziek.
'Het is een verademing en ik roep het in hoofdletters: RECEPTEN VAN KARIN KLOPPEN ALTIJD.' Ronald Giphart
'Met Karins heldere uitleg, vele tips en overzichtelijke recepten kan iedereen koken.' Janny van der Heijden, Heel Holland Bakt
Nu in voordelige midprice-editie
- Hét nieuwe boek van bestsellerauteur Karin Luiten
- Bomvol toegankelijke gerechten die altijd lukken
- Receptinspiratie voor doordeweeks én in het weekend
- Een feest van herkenning voor Frankrijkgangers
Van quiche lorraine tot crème brûlée, van boeuf bourguignon tot klassieke uiensoep, wie houdt er nou níet van de Franse keuken? In dit boek staan al Karins Franse favorieten bij elkaar, al dan niet met een twist. Ingewikkeld om zelf te maken? Welnee. Elegante groentetaartjes, smeuïge chocolademadeleines, de lekkerste mosselen of een prachtige charlotte met lange vingers, met dit boek draait ook de minder ervaren kok zijn of haar hand er niet voor om. Of je nu op vakantie bent of weer terug in Nederland, met behulp van Franse culisouvenirs of Nederlandse alternatieven: dat heerlijke Franse eetgevoel, dat kun je overal creëren.
Inclusief smeuïge verhalen, praktische wijntips en een heuse Spotify-playlist met de lekkerste Franse muziek.
'Het is een verademing en ik roep het in hoofdletters: RECEPTEN VAN KARIN KLOPPEN ALTIJD.' Ronald Giphart
'Met Karins heldere uitleg, vele tips en overzichtelijke recepten kan iedereen koken.' Janny van der Heijden, Heel Holland Bakt
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)