Simpel

ISBN: 9789464042818

Auteurs: Yotam Ottolenghi

Publicatiedatum: 12-09-2023

Publicatiestatus: aankondiging

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Fontaine Uitgevers | Imprint: Fontaine Uitgevers

Login voor het inkijkexemplaar

Eenmalige limited edition met brief van Yotam, een extra feestrecept en goud op snee (op=op)

** Verkozen tot 'Het Beste Kookboek Aller Tijden' door de luisteraars van Etenstijd, de razend populaire podcast van Yvette van Boven en Teun van de Keuken **

Al 5 jaar lang staat Ottolenghi Simpel in de jaarlijkse top-100 van best verkochte boeken. Dit jubileum wordt gevierd met een prachtige limited edition (de 30e druk!) van deze everseller.

Eenvoud lijkt misschien onwaarschijnlijk bij een kookboek van Yotam Ottolenghi, maar dit kookboek staat daadwerkelijk vol met ruim 130 makkelijk te bereiden gerechten. De meeste staan binnen 30 minuten op tafel, zonder af te doen aan de typische Ottolenghi-smaak of -verrassing. Van avocadoboter op toast met tomatensalsa, heerlijke saffraan-mosterdscones met cheddar en piccalilly tot burrata met gegrilde druiven en basilicum of een bevroren munt-en-pistache-chocoladecake.

- maximaal 10 ingrediƫnten
- op tafel in maximaal 30 minuten
- meer dan 130 recepten en foto's
- al meer dan 350.000 exemplaren verkocht!

Simpel bevat gerechten die een lust voor het oog zijn en verleidelijk smaken. Met handige iconen zie je in een oogopslag welke kenmerken betrekking hebben op het betreffende recept. De meer dan 130 fullcolour foto's laten je daarnaast het water in de mond lopen!

De pers over Simpel:
'Niet zo moeilijk te maken, de nieuwste Ottolenghi. Opnieuw slaagt de chef erin om van iets als een plompe selderijknol een elegante sensatie te maken.' - **** De Volkskrant

'Simpel is een dikke aanrader! Voor Ottolenghi-fans, maar ook juist voor de thuiskoks die iets minder ervaring hebben.' - Dehippevegetarier.nl

'Zelfs de trouwste Ottolenghi-fans klagen wel eens over zijn lange recepten. Hij heeft geluisterd. Zijn nieuwe kookboek heet Simpel' - NRC

'De reden dat ik zo enthousiast over Simpel ben, is dat het boek vol recepten staat die nog steeds
duidelijk 'Ottolenghi' zijn, maar die op minstens een manier simpel zijn (en vaak op meerdere manieren).' - Foodies
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Andere edities:

      Besproken in de keuken

        Ook van deze auteur

          Ook interessant

            Ook van deze uitgever