Hete kolen compleet

ISBN: 9789464043099

Auteurs: Jeroen Hazebroek Leonard Elenbaas

Publicatiedatum: 18-04-2024

Publicatiestatus: aankondiging

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen, 446: Koken en apparatuur

Uitgever: Fontaine Uitgevers | Imprint: Fontaine Uitgevers

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Hét standaardwerk voor de kamado-liefhebber: meer dan 40.000 exemplaren verkocht

In deze hernieuwde uitgave van de barbecueklassieker Hete kolen compleet vind je de nieuwste modellen, up-to-date uitleg over alle technieken plus natuurlijk de beste recepten voor de kamado. Gerechten met vlees, maar ook met groenten en zelfs zoete desserts. Een must-have voor beginnende én ervaren kamado-chefs!

- Hernieuwde uitgave met de nieuwste modellen, technieken en accessoires
- Met 25 nieuwe recepten (ook vegetarisch!) en meer dan 100 recepten in totaal

Het koken en grillen op een kamado - een Japanse kleioven zoals de Big Green Egg, de Kamado Joe en de Primo - is voor veel mensen inmiddels dé manier om te barbecueën of beter gezegd: buiten te koken. Dankzij de techniek van de kamado kan dat namelijk het hele jaar door, ongeacht het weer. Auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas weten alles over deze veelzijdige bbq: ze schreven meerdere boeken over de kamado's en verkochten meer dan 40.000 exemplaren van Hete kolen compleet.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Andere edities:

    Besproken in de keuken

      Ook van deze auteur

        Ook interessant

          Ook van deze uitgever