Bij Meera aan tafel
ISBN: 9789464043464
Auteurs: Meera Sodha
Publicatiedatum: 31-10-2024
Publicatiestatus: aankondiging
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen, 444: Vegetarische kookboeken
Uitgever: Fontaine Uitgevers | Imprint: Fontaine Uitgevers
120 keer antwoord op de vraag: 'Wat eten we vandaag?' in Meera Sodha's persoonlijkste boek tot dusver
In de meeste huishoudens is het een dagelijks terugkerende vraag:‘Wat eten we vandaag?’. Bestsellerauteur Meera Sodha geeft ons het antwoord. In haar nieuwste boek verzamelde ze 120 gezonde en smakelijke vegan en vega recepten voor het avondeten. Daarbij put ze uit een breed scala aan Europese, Aziatische en Midden-Oosterse keukens; van Italie, Turkije en Libanon tot India en Vietnam. Het zijn Meera’s persoonlijke favorieten die ze herontdekte tijdens een moeilijke periode, van klassieke eenpansmaaltijden en verrukkelijke ovenschotels tot supersnelle pasta’s. De maaltijden worden gecompleteerd met steengoede bijgerechten en afgesloten met waanzinnig lekkere desserts. Butter paneer curry uit de oven, spaghetti met kimchi en tomaat, kokos-kardemomtaart en bubble tea-ijs: met Meera aan tafel wordt elk diner een feest. ‘Elke avond een lekkere maaltijd op tafel kunnen zetten: dát is mijn superpower. Mijn wens is dat het ook jouw superpower wordt.’ - Meera Sodha
Lof voor Bij Meera aan tafel: ‘Geweldig.’ - Nigella Lawson ‘Verleidelijk, uitnodigend en overheerlijk. Veganistische en vegetarische gerechten die niet te weerstaan zijn (en waarom zou je?).’ - Yotam Ottolenghi ‘Meera kan toveren met een pak noedels, wat pindakaas en een stuk tofu...’ - Diana Henry ‘Ze heeft een schijnbaar magisch vermogen om je precies dat te vertellen wat je nodig hebt om een gerecht te laten zingen.’ - Bee Wilson
In de meeste huishoudens is het een dagelijks terugkerende vraag:‘Wat eten we vandaag?’. Bestsellerauteur Meera Sodha geeft ons het antwoord. In haar nieuwste boek verzamelde ze 120 gezonde en smakelijke vegan en vega recepten voor het avondeten. Daarbij put ze uit een breed scala aan Europese, Aziatische en Midden-Oosterse keukens; van Italie, Turkije en Libanon tot India en Vietnam. Het zijn Meera’s persoonlijke favorieten die ze herontdekte tijdens een moeilijke periode, van klassieke eenpansmaaltijden en verrukkelijke ovenschotels tot supersnelle pasta’s. De maaltijden worden gecompleteerd met steengoede bijgerechten en afgesloten met waanzinnig lekkere desserts. Butter paneer curry uit de oven, spaghetti met kimchi en tomaat, kokos-kardemomtaart en bubble tea-ijs: met Meera aan tafel wordt elk diner een feest. ‘Elke avond een lekkere maaltijd op tafel kunnen zetten: dát is mijn superpower. Mijn wens is dat het ook jouw superpower wordt.’ - Meera Sodha
Lof voor Bij Meera aan tafel: ‘Geweldig.’ - Nigella Lawson ‘Verleidelijk, uitnodigend en overheerlijk. Veganistische en vegetarische gerechten die niet te weerstaan zijn (en waarom zou je?).’ - Yotam Ottolenghi ‘Meera kan toveren met een pak noedels, wat pindakaas en een stuk tofu...’ - Diana Henry ‘Ze heeft een schijnbaar magisch vermogen om je precies dat te vertellen wat je nodig hebt om een gerecht te laten zingen.’ - Bee Wilson
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)