Het lekkerste uit Maleisië
ISBN: 9789464043488
Auteurs: Norman Musa
Publicatiedatum: 12-11-2024
Publicatiestatus: aankondiging
Publicatievorm: Hardback
NUR: 442: Keuken per land en streek, 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Fontaine Uitgevers | Imprint: Fontaine Uitgevers
Klassiekers en streekgerechten uit de meest veelzijdige keuken van Azië
De populariteit van Maleisie als vakantieland neemt toe, maar nog maar weinig mensen kennen de authentieke Maleisische keuken. Die keuken is een culinaire smeltkroes van veelzijdige smaken, beïnvloed door onder meer Maleiers en mensen uit China, India en de Peranakan. In Het lekkerste uit Maleisië schotelt chef Norman Musa ons met trots 60 Maleisische gerechten voor die je simpelweg móet eten.
* elk recept gefotografeerd
* van klassieke curry's tot streetfood en desserts
* in de culinaire reeks Het lekkerste uit...
Van klassiekers als nasi lemak en roti canai, streetfood snacks als popiah goreng (sticky loempia's) tot verrassende streekgerechten als kari ikan (viscurry) en desserts als bingka pandan (zoete pandanpudding). Voor doordeweekse dagen, etentjes met familie en vrienden, of feestdagen als Eid-al-Fitr en Chinees Nieuwjaar. Met Het lekkerste uit Maleisië, waarin smakelijke recepten worden afgewisseld met prachtige sfeerfotografie, geniet je thuis van alle must eats.
* elk recept gefotografeerd
* van klassieke curry's tot streetfood en desserts
* in de culinaire reeks Het lekkerste uit...
Van klassiekers als nasi lemak en roti canai, streetfood snacks als popiah goreng (sticky loempia's) tot verrassende streekgerechten als kari ikan (viscurry) en desserts als bingka pandan (zoete pandanpudding). Voor doordeweekse dagen, etentjes met familie en vrienden, of feestdagen als Eid-al-Fitr en Chinees Nieuwjaar. Met Het lekkerste uit Maleisië, waarin smakelijke recepten worden afgewisseld met prachtige sfeerfotografie, geniet je thuis van alle must eats.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)