Solo Food
ISBN: 9789464043556
Auteurs: Janneke Vreugdenhil
Publicatiedatum: 17-10-2024
Publicatiestatus: aankondiging
Publicatievorm: Paperback
NUR: 441: Basis kookboeken
Uitgever: Fontaine Uitgevers | Imprint: Fontaine Uitgevers
Meer dan 13.000 exemplaren verkocht!
‘Solo Food is een verkwikkend feestje voor kok en gast ineen. Ik wil alles uit dit boek eten. NU!’- Yvette van Boven
Na haar echtscheiding hervond Janneke Vreugdenhil het genot van koken voor zichzelf. Met Solo Food, het boek waarin ze haar eenpersoonsrecepten verzamelde en dat herdruk na herdruk beleefde, wordt koken voor een eenpersoonshuishouden een feest. Janneke laat zien dat lekker koken zonder publiek bevredigend kan zijn. Je hoeft met niemand rekening te houden, weet precies hoe lang je de biefstuk gebakken wilt hebben en kunt dat heerlijke pastaatje met gamba’s en rokerige whisky-tomatensaus helemaal alleen opeten. Een opgewekt en persoonlijk kookboek met 72 recepten die je ernaar doen verlangen om in je eentje aan tafel te gaan.
* Recepten voor snelle maaltijden, Netflix-dinners en solo comfort food
* Ontbijt, lunch, diner, dessert en tussendoor
* Van 10 minuten pho en Pasta aglio olio tot eenpersoons kaasfondue en mango-kokosijs
Zoals Janneke zelf zegt: ‘Koken voor jezelf is niets meer of minder dan een exercitie in houden van jezelf.’
‘Solo Food is een verkwikkend feestje voor kok en gast ineen. Ik wil alles uit dit boek eten. NU!’- Yvette van Boven
Na haar echtscheiding hervond Janneke Vreugdenhil het genot van koken voor zichzelf. Met Solo Food, het boek waarin ze haar eenpersoonsrecepten verzamelde en dat herdruk na herdruk beleefde, wordt koken voor een eenpersoonshuishouden een feest. Janneke laat zien dat lekker koken zonder publiek bevredigend kan zijn. Je hoeft met niemand rekening te houden, weet precies hoe lang je de biefstuk gebakken wilt hebben en kunt dat heerlijke pastaatje met gamba’s en rokerige whisky-tomatensaus helemaal alleen opeten. Een opgewekt en persoonlijk kookboek met 72 recepten die je ernaar doen verlangen om in je eentje aan tafel te gaan.
* Recepten voor snelle maaltijden, Netflix-dinners en solo comfort food
* Ontbijt, lunch, diner, dessert en tussendoor
* Van 10 minuten pho en Pasta aglio olio tot eenpersoons kaasfondue en mango-kokosijs
Zoals Janneke zelf zegt: ‘Koken voor jezelf is niets meer of minder dan een exercitie in houden van jezelf.’
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)