Red Zuurdesem

ISBN: 9789464052725

Auteurs: Wouter Groeneveld

Publicatiedatum: 20-10-2020

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Paperback

NUR: 443: Dieetboeken

Uitgever: Brave New Books

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Waarom is het ene brood zo saai terwijl het andere barst van de smaak?In deze zoektocht naar de smaak en wetenschap van brood maakt Wouter zijn handen en keuken vuil en laat hij verschillende gepassioneerde experten aan het woord: van molenaars, bakkers en brouwers tot microbiologen en biochemici. Al snel blijkt dat zuurdesem een centrale rol speelt, een eeuwenoude techniek die door het jachtige leven van de moderne mens onterecht naar de achtergrond verdrongen werd. Hoog tijd dus om zuurdesem te redden van de vergetelheid en te ontdoen van de mystiek. Red Zuurdesem is een met liefde gebakken boek waarin traag gefermenteerde ideeën uit zowel de praktische als de theoretische wereld met succes worden gecombineerd tot één geurig geheel, rijkelijk belegd met tips en formules om zelf aan de slag te gaan.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever