Om af en toe goed eten te hebben

ISBN: 9789464686388

Auteurs: Mat Galle

Publicatiedatum: 14-04-2023

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Boekscout

Mat Galle verhaalt hoe hij als kleine jongen zijn eerste stappen zet in de keuken en langzaam een eigen kijk ontwikkelt op ‘zijn keuken’. Wat die keuken is biedt hij de lezer aan als inspiratie. Geen boek met geboden en verboden maar wel meer dan 200 zorgvuldig uitgewerkte recepten die relatief makkelijk te volgen zijn. De kern wordt gevormd door de Belgisch/Franse klassieke keuken met speelse uitstappen naar de wereldkeuken en eigen creaties. Die laatste zetten, zonder daarbij belerend te willen zijn, de lezer aan zelf creatief te durven zijn en zijn eigen keuken te ontwikkelen.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever