Bordopmaak in zeven lessen

ISBN: 9789464711578

Auteurs: Jan Boeren

Publicatiedatum: 28-11-2023

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: 20 Leafdesdichten BV Bornmeer | Imprint: Sterck & De Vreese

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Waarom is een mooi gepresenteerd bord zo belangrijk? Omdat we allemaal met onze ‘ogen’ eten. Als er een prachtig opgemaakt bord op tafel komt waar de hoofdcomponent als het ware op een troon zit, de garnituren ondersteunend werken, en kleur en geur een feestje voor de zintuigen zijn … dan weten we nog voor we ook maar geproefd hebben zeker dat dit lekker is. Wil je ook leren hoe je een bord perfect opmaakt? In zeven lessen en twintig wetten leer je alles over soorten borden, spuittechniek, portiegroottes, sausjes, schuimpjes en poedertjes … Maar ook over de interactie tussen visuele en smaaktechnische aspecten als smaak en smaakbalans, textuur en kleur. De vele foto’s tonen hoe het niet moet, maar ook hoe je wél kan scoren. En je kunt zelf oefenen met behulp van de lekkere recepten in dit boek. Bordopmaak in zeven lessen is daarmee een lees-, leer- en oefenboek.Jan Boeren werd in 2011 geïntroduceerd in de wonderlijke wereld van de amateurkoks. Tegenwoordig mag hij zich Maître de Cuisine noemen. In 2016 richtte hij Le Cuisinier op, een kennisplatform voor amateurkoks waar hij Bordopmaak in zeven lessen ook als digitale cursus aanbiedt.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever