Koken is begrijpen

ISBN: 9789464775914

Auteurs: William Mathijssen

Publicatiedatum: 16-10-2023

Publicatiestatus: aankondiging

Publicatievorm: Hardback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Meta4Books vzw | Imprint: The Cooking Blueprints

De "koken is begrijpen" is een boekenpakket bestaande uit 4 boeken die geen standaard receptenboeken zijn. Dit boekenpakket omvat heel veel praktische kennis die een kok nodig heeft om te kunnen creƫren. Elk deel van de reeks behandelt een specifiek aspect van koken. Deel 1: Koken is Technieken begrijpen Deel 2: Koken is Planten begrijpen Deel 3: Koken is Dieren begrijpen Deel 4: Koken is Vloeistoffen begrijpen De boeken presenteren technische kennis op een toegankelijke manier. Dankzij het sterke grafische ontwerp en de meer dan 1200 handgemaakte tekeningen is de inhoud gemakkelijk te begrijpen voor de lezer. We maken gebruik van gedetailleerde tekeningen om extra nadruk te leggen op wat er precies wordt bedoeld. Deze visuele elementen versterken het begrip en de beleving van de culinaire technieken die we delen. Het is een unieke en effectieve manier om kookinstructies te versterken en complexe stappen of nuances duidelijk over te brengen. Ons doel is om het begrip van de culinaire wereld te verdiepen, waardoor zowel beginnende koks als professionals meer vertrouwen en vaardigheid in de keuken kunnen ontwikkelen. William Mathijssen en Anna Dasko
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever