500gr. gehakt

ISBN: 9789464776645

Auteurs: Ben Kuijpers

Publicatiedatum: 09-10-2023

Publicatiestatus: aankondiging

Publicatievorm: Hardback

NUR: 246: Kookboeken (>12 jaar)

Uitgever: Meta4Books vzw

Sinds drie generaties is slagerij Kuijpers een gevestigde naam in het Limburgse Maasmechelen. Raymond Kuijpers begon zijn bedrijf op de Joseph Smeetslaan in 1943. De ambachtelijke slagerij werd al gauw bekend om het kwaliteitsvolle aanbod en het aantal trouwe klanten steeg snel. Door deze groei werd Raymond genoodzaakt zijn slagerij te verplaatsen. De nieuwe locatie bevond zich vanaf toen nog steeds op de Joseph Smeetslaan, maar dan aan de kruising met de Oudstrijdersstraat. In 1976 nam zoon Aloïs hier de zaak van zijn vader definitief over. Met evenveel energie en enthousiasme bouwde hij verder op de eerder gelegde fundamenten. Toen Aloïs het na al die jaren voor bekeken hield, was er gelukkig zijn zoon om de zaak over te nemen. Sinds 1998 staat Ben Kuijpers klaar om de meer dan 40.000 inwoners van Maasmechelen en zelfs ver daarbuiten te bedienen. Ook al is het beroep van slager grondig geëvolueerd, toch blijft Ben zich focussen op een uniek aanbod aan vleeswaren, huisbereidde gerechten en een traiteurservice. Tal van restaurants hebben zijn aanbod als een vast item op de menukaart staan, dus de kans dat je in de regio Midden-Limburg vlees van slagerij Kuijpers op je bord krijgt is vrij groot.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever