Fris

ISBN: 9789490028107

Auteurs:

Publicatiedatum: 01-07-2009

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: MINESTRONE BV. | Imprint: Minestrone

Eenvoudige bereidingen, cocktails, frisse salades, koude soepen, frisheid van kruiden en groenten. Hoe ijs, granité en sorbet maken? Wat is 'fris' in het bord, gebruik van 'zuren' in gastronomische gerechten, een kort verhaal van Margot Vanderstraeten (heeft net Mise en place uitgebracht). Is sla echt zo gezond en wat doet het met ons lichaam? Salade Nicoise ontleed en de oorlog om de frisse adem. Agnes Goyvaerts zorgt voor een coole column 176p waarvan 64 pagina's magazine en daarrond 40 recepten met foto. Hardcover met frisse toets!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever