Traag

ISBN: 9789490028114

Auteurs: Willem Asaert

Publicatiedatum: 12-11-2009

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: MINESTRONE BV. | Imprint: Minestrone

In dit vijfde nummer van het Bookazine KOOK ZE! is het thema TRAAG.Wat komt er in traag?- 40 gerechten : de klassiekers onder pruttelgerechten: coq au vin,cassoulet, tête de veau, stew en stoofvlees, maar ook gastronomie en de langzaamgaar technieken.- De ontleding van onze 'hutsepot' en de business achter 'soepen en bouillons'- Een historisch verhaal over stoverijen door Dirk De Prins (Culinair Ambiance)- Alles over rijpen : drogen, confijten, marineren, kaas en vlees en de top10 van de traagst groeiende ingrediënten.- Een stap voor stap beeldverhaal hoe je zuurdesembrood, verse ravioli's en bladerdeeg moet maken- Mac Van Dinther (De Volkskrant) brengt een kritisch verhaal over SlowFood- en natuurlijk ook de portret galerijen
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever