Van gember tot noot

ISBN: 9789490028343

Auteurs: Sergio Herman Marc Declercq

Publicatiedatum: 26-11-2011

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: MINESTRONE BV. | Imprint: Minestrone

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Deel 2: van gember tot nootgember, griet, hert, inktvis, jonge prei, kalf, kervel, kokkels, krab, kreeft, lam, makreel, mosselen en noot."Een van mijn favoriete bereidingen thuis is een kalfsentrecote met primeurgroenten. Zoek je inspiratie voor een feestelijk gerecht, dan raad ik je m'n cocktail van kreeft met pompoen aan."Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever