Van oester tot zeetong

ISBN: 9789490028350

Auteurs: Sergio Herman Marc Declercq

Publicatiedatum: 26-11-2011

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: MINESTRONE BV. | Imprint: Minestrone

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Deel 3: van oester tot zeetongoester, paddenstoel, pladijs, pompoen, quinoa, radijs, scheermesschelp, sint-jacobsschelp, tomaat, ui, venkel, winterpostelijn, xerez-azijn, yoghurt en zeetong."Met schelpdieren kan je lekkere bereidingen maken. Ik ben gek van scheermesjes kort gebakken in de schelp. Of wat denk je van oesters in shisovinaigrette en rammenas?"Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever