Minder zout, meer smaak

ISBN: 9789490608286

Auteurs: Arnoud Odink

Publicatiedatum: 01-10-2011

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Paperback

NUR: 443: Dieetboeken

Uitgever: Trichis Publishing B.V. | Imprint: Trichis Publishing

Zout. We gebruiken er veel van, eigenlijk altijd veel te veel. Omdat het in bijna alle voedingsmiddelen zit, zoals kaas en brood en melk, krijgen we er op die manier al veel van binnen. Als wij zelf er dan ook nog royaal mee strooien, halen we liefst vijfmaal de nuttige hoeveelheid. Dat kan natuurlijk niet goed zijn. Willen we echt onze gezondheid een dienst bewijzen dan moeten we minderen met zout. In Minder zout meer smaak vertelt dieetkok Arnoud Odink hoe u een zoutarme en toch smakelijke maaltijd op tafel kunt toveren. Daarnaast komt er een aantal mensen aan het woord die om gezondheidsredenen betrokken zijn bij de Hart & Vaatgroep. Zij delen hun ‘zoutloze’ ervaringen graag met u.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever