The Food Sessions

ISBN: 9789491144035

Auteurs: Jan De Clerck Antoine Légat

Publicatiedatum: 16-09-2011

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Beefcake Publishing

Een (kook)boek + cd, uitgegeven door De Centrale, i.s.m. Zephyrus vzw & Beefcake Publishing Van september 2010 tot februari 2011 vonden in De Centrale op geregelde tijdstippen The Food Sessions plaats. Op het menu van het Wereldrestaurant stond toen telkens de lievelingsmaaltijd van de artiest(en) die optrad(en) in het Leescafé. Deze recepten zijn nu gebundeld in een kookboek, met prachtige foto’s en bijhorende cd. Een kleinood waarvan je dus drie keer kan genieten.Met een onuitgegeven Bulgaars trio gingen op 1 juni 2010 – sneller dan voorzien - The Food Sessions van start in De Centrale in Gent. Of liever: dit was de voorbode van een reeks van twaalf concerten die vanaf september 2010 tot februari 2011 op geregelde tijdstippen plaats zouden hebben. De optredens werdengegeven op het Kamel Lebbad-podium en professioneel opgenomen.Eén van die songs van de soloartiest of van de groep musici met telkens een andere culturele achtergrond kwam na zorgvuldige selectie door alle betrokkenpartijen op de verzamel-cd, die bij dit kookboek hoort. De muziek hoort bij de lievelingsmaaltijd van de artiest(en), die u in het kookboek terugvindt. De opgediste schotel was immers op de middag van het concert ook verkrijgbaar in het Wereldrestaurant van De Centrale.De naam The Food Sessions is daarmee verklaard.En dankzij de mooie foto’s is het niet enkel genieten van lekker eten en mooie muziek, maar kunnen we ook nog volop onze ogen de kost geven: drie in één dus!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever