The big green egg book

ISBN: 9789491525490

Auteurs: Dirk Koppens Ronald Timmermans Vanja van der Leeden

Publicatiedatum: 21-10-2015

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 446: Koken en apparatuur

Uitgever: Komma, Uitgeverij

Na het succes van de eerste druk komt er nu een 2e herzienedruk. Met recepten niet alleen van Nederlandse chefs maar nuook met internationale namen.De BGE heeft in korte tijd voor een ware kooksensatiegezorgd. Zijn kracht is even eenvoudig als geniaal te noemen:door zijn unieke eigenschappen wordt aan elk gerecht eenbijzondere en subtiele smaak afgegeven.The BIG GREEN EGG BOOK is een must-have vooriedereen die van puur en mooi eten houdt en smaak serieusneemt én het logische vertrekpunt voor een optimaalgebruik van de BGE. Via basisbereidingen wordt de lezerstapsgewijs ingeleid in de vele toepassingen van het robuustekooktoestel - bakken, braden, stoven, grillen, roken enslow cooking - waarbij gewerkt wordt met pure en eerlijke(seizoensgebonden) ingrediënten. Naast heel veel extra's,inspireren diverse topchefs de gebruiker uiteindelijk tot zijneigen masterclass.Het team achter het succes van PUURST en DEOOSTERSCHELDEKREEFT weet opnieuw een stoer eneigentijds boek neer te zetten waar je als lezer direct mee aande slag wilt. De rooksnippers spatten van de foto's af! Hetboek weet de BGE in zijn essentie te vatten en neemt je mee ineen ultieme smaakbeleving.Als je nog geen foodie was, dan word je het wel nu!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever