De vegetarische ontdekking
ISBN: 9789491538032
Auteurs: Daniel Van Bossche
Publicatiedatum: 29-12-2015
Publicatiestatus: unspec
Publicatievorm: Paperback
NUR: 444: Vegetarische kookboeken
Uitgever: Casa littera
Daniël Van BosscheDe vegetarische ontdekkingIn dit boek verzamelt de Brusselse voedingsexpert Daniël Van Bossche de kennis rond vegetarisch eten die hij in zijn lange carrière heeft opgedaan. Een verzameling nogal Bourgondische en dus heel lekkere maaltijden voor wie het een keer (of permanent) zonder vlees wil doen. De auteur was ook de kok op vijf opeenvolgende vegetarische eetdagen van Natuurpunt Begijnendijk, en veel van de gerechten zijn dus al massaal voorgeproefd. En goed bevonden!Het boek geeft ook aan of een gerecht veganistisch, glutenvrij, lactosevrij, lacto- en ovovegetarisch is, en geeft waar mogelijk alternatieven om het gerecht in die zin aan te passen.Het boek bewijst dat vegetarisch eten niet sober en kleurloos is! En daarmee is De Vegetarische ontdekking het ultieme bewijs dat 'schaamteloos' genieten zonder vlees ook kan! Bovendien is het boek een lust voor het oog, want door gebruik te maken van de modernistische stijl uit de jaren '30 van de vorige eeuw, oogt het boek ... hyperhedendaags.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)