De vegetarische ontdekking

ISBN: 9789491538032

Auteurs: Daniel Van Bossche

Publicatiedatum: 29-12-2015

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Paperback

NUR: 444: Vegetarische kookboeken

Uitgever: Casa littera

Daniël Van BosscheDe vegetarische ontdekkingIn dit boek verzamelt de Brusselse voedingsexpert Daniël Van Bossche de kennis rond vegetarisch eten die hij in zijn lange carrière heeft opgedaan. Een verzameling nogal Bourgondische en dus heel lekkere maaltijden voor wie het een keer (of permanent) zonder vlees wil doen. De auteur was ook de kok op vijf opeenvolgende vegetarische eetdagen van Natuurpunt Begijnendijk, en veel van de gerechten zijn dus al massaal voorgeproefd. En goed bevonden!Het boek geeft ook aan of een gerecht veganistisch, glutenvrij, lactosevrij, lacto- en ovovegetarisch is, en geeft waar mogelijk alternatieven om het gerecht in die zin aan te passen.Het boek bewijst dat vegetarisch eten niet sober en kleurloos is! En daarmee is De Vegetarische ontdekking het ultieme bewijs dat 'schaamteloos' genieten zonder vlees ook kan! Bovendien is het boek een lust voor het oog, want door gebruik te maken van de modernistische stijl uit de jaren '30 van de vorige eeuw, oogt het boek ... hyperhedendaags.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever