Pizza & pasta

ISBN: 9789491853098

Auteurs: Paolo Roberto

Publicatiedatum: 23-08-2016

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Login voor het inkijkexemplaar

Pizza en pasta met liefde bereid uit de beste ingrediƫnten!
De beste pizza's en pasta maak je aan de hand van echte Italiaanse, authentieke recepten en goede ingrediƫnten. Paolo Roberto heeft zijn recepten opgedaan bij lieve tantes, oude pizzabakkers en kleine lokale producten. Al zijn recepten zijn gemakkelijk en snel te maken alhoewel het pizzadeeg enige uren gisttijd in beslag neemt maar dan krijg je ook de perfecte krokante pizzabodem. Met overheerlijke recepten voor authentieke Napolitaanse vullingen met pancetta, mozzarella en basilicum, ricotta, taleggio en gorgonzola.
Paolo's pastarecepten zijn ook al moeilijk te weerstaan: fusilli met pistachenoten, Parmezaanse kaas, gerookte ham en kerstomaatjes of een luxe kreeft pasta? De verrukkelijke aroma's van het smelten van kaas, ui, knoflook, tomaat en basilicum zullen je verrukken.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever