Pizza & pasta
ISBN: 9789491853098
Auteurs: Paolo Roberto
Publicatiedatum: 23-08-2016
Publicatiestatus: unspec
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Pizza en pasta met liefde bereid uit de beste ingrediƫnten!
De beste pizza's en pasta maak je aan de hand van echte Italiaanse, authentieke recepten en goede ingrediƫnten. Paolo Roberto heeft zijn recepten opgedaan bij lieve tantes, oude pizzabakkers en kleine lokale producten. Al zijn recepten zijn gemakkelijk en snel te maken alhoewel het pizzadeeg enige uren gisttijd in beslag neemt maar dan krijg je ook de perfecte krokante pizzabodem. Met overheerlijke recepten voor authentieke Napolitaanse vullingen met pancetta, mozzarella en basilicum, ricotta, taleggio en gorgonzola.
Paolo's pastarecepten zijn ook al moeilijk te weerstaan: fusilli met pistachenoten, Parmezaanse kaas, gerookte ham en kerstomaatjes of een luxe kreeft pasta? De verrukkelijke aroma's van het smelten van kaas, ui, knoflook, tomaat en basilicum zullen je verrukken.
De beste pizza's en pasta maak je aan de hand van echte Italiaanse, authentieke recepten en goede ingrediƫnten. Paolo Roberto heeft zijn recepten opgedaan bij lieve tantes, oude pizzabakkers en kleine lokale producten. Al zijn recepten zijn gemakkelijk en snel te maken alhoewel het pizzadeeg enige uren gisttijd in beslag neemt maar dan krijg je ook de perfecte krokante pizzabodem. Met overheerlijke recepten voor authentieke Napolitaanse vullingen met pancetta, mozzarella en basilicum, ricotta, taleggio en gorgonzola.
Paolo's pastarecepten zijn ook al moeilijk te weerstaan: fusilli met pistachenoten, Parmezaanse kaas, gerookte ham en kerstomaatjes of een luxe kreeft pasta? De verrukkelijke aroma's van het smelten van kaas, ui, knoflook, tomaat en basilicum zullen je verrukken.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)