The butcher's book
ISBN: 9789492081520
Auteurs: Hendrik Dierendonck René Sépul Marijke Libert stephan Vanfleteren Thomas Sweertvaegher
Publicatiedatum: 14-10-2015
Publicatiestatus: unspec
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Kannibaal, Uitgeverij | Imprint: Hannibal
MINDER MAAR BETER VLEES ETEN, DAT IS DE TOEKOMST VAN DE AMBACHTELIJKE BEENHOUWERIJ'DE NIEUWE KIJK OP VLEES VAN DE MEEST SPRAAKMAKENDE BEENHOUWER IN DE LAGE LANDEN "Dierendonck staat vandaag voor ambacht, terroir en passie. Met dit boek wil ik eer betuigen aan alle kwekers die hun dieren met veel respect voor de natuur telen, en aan de beenhouwers, versnijders en uitbeenders die dag en nacht in de kou zwoegen tussen vier muren." - Hendrik Dierendonck
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)