The butcher's book

ISBN: 9789492081520

Auteurs: Hendrik Dierendonck René Sépul Marijke Libert stephan Vanfleteren Thomas Sweertvaegher

Publicatiedatum: 14-10-2015

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Kannibaal, Uitgeverij | Imprint: Hannibal

MINDER MAAR BETER VLEES ETEN, DAT IS DE TOEKOMST VAN DE AMBACHTELIJKE BEENHOUWERIJ'DE NIEUWE KIJK OP VLEES VAN DE MEEST SPRAAKMAKENDE BEENHOUWER IN DE LAGE LANDEN "Dierendonck staat vandaag voor ambacht, terroir en passie. Met dit boek wil ik eer betuigen aan alle kwekers die hun dieren met veel respect voor de natuur telen, en aan de beenhouwers, versnijders en uitbeenders die dag en nacht in de kou zwoegen tussen vier muren." - Hendrik Dierendonck
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever