Puur Pasta
ISBN: 9789492500298
Auteurs: Laura Santtini
Publicatiedatum: 01-06-2017
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 441: Basis kookboeken
Uitgever: Edicola publishing | Imprint: edicola Italië
Restaurateur, auteur en food ondernemer Laura Santtini is een van 's werelds meest bekende experts op het gebied van smaak en gezonde en lekkere voeding en bovendien schrijfster van vele bekroonde culinaire bestsellers. Haar inspiratie en passie vond zij in het restaurant dat haar Italiaanse ouders in 1984 openden in het Londense Belgravia en waarvan zij inmiddels zelf de eigenaresse is.
Deze zomer maakt Laura voor het eerst de 'overstap' naar het Europese vaste land met de verschijning van haar eerste Nederlandstalige boek 'Puur Pasta'. Een schitterend boek waarin vele originele recepten zijn terug te vinden met gebruikmaking van vele verfijnde ingrediënten. Een boek waar de passie voor koken en Italiaanse gerechten en recepten van afstraalt. Door haar Italiaanse 'roots' heeft Laura veel kennis over de klassieke Italiaanse keuken en combineert dit met moderne bereidingsmethoden en ingrediënten.
In al haar pasta gerechten staat de saus centraal en deze wordt naar keuze gecombineerd met gespiraliseerde groenten, guinoa, gluten vrije pasta voor een doordeweeks gerecht of een handgemaakte tortellini voor in het weekend. Zonder enige twijfel een heel aantrekkelijke en inspirerend boek voor een ieder met een voorliefde voor de Italiaanse keuken.
Deze zomer maakt Laura voor het eerst de 'overstap' naar het Europese vaste land met de verschijning van haar eerste Nederlandstalige boek 'Puur Pasta'. Een schitterend boek waarin vele originele recepten zijn terug te vinden met gebruikmaking van vele verfijnde ingrediënten. Een boek waar de passie voor koken en Italiaanse gerechten en recepten van afstraalt. Door haar Italiaanse 'roots' heeft Laura veel kennis over de klassieke Italiaanse keuken en combineert dit met moderne bereidingsmethoden en ingrediënten.
In al haar pasta gerechten staat de saus centraal en deze wordt naar keuze gecombineerd met gespiraliseerde groenten, guinoa, gluten vrije pasta voor een doordeweeks gerecht of een handgemaakte tortellini voor in het weekend. Zonder enige twijfel een heel aantrekkelijke en inspirerend boek voor een ieder met een voorliefde voor de Italiaanse keuken.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)