De receptenwijzer-De maaltijdwijzer (set)

ISBN: 9789492665195

Auteurs: Juglen Zwaan

Publicatiedatum: 15-11-2018

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Succesboeken | Imprint: Succesboeken.nl

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Het is auteur Juglen Zwaan wederom gelukt een 'compleet' boek te maken: De receptenwijzer, zijn derde boek.Eerder zijn verschenen De supplementenwijzer (2013) en De voedingswijzer (2017).De titels van zijn boeken zeggen alles over de inhoud. De receptenwijzer is een boek vol recepten voor ontbijt, lunch, diner, toetjes, tussendoortjes, soepen, salades, groentespreads, sappen, ijsjes, dranken, sauzen, dressings en meer.Alle recepten zijn vrij van koemelk, gluten, E-nummers en geraffineerde suiker. Het receptenboek is te gebruiken voor iedereen die gezond en/of gezonder wil eten en drinken, en tevens door de meeste voedingsstromingen te hanteren.Daarnaast is deze keer een extra bonusboek toegevoegd: Demaaltijdwijzer, waarin Juglen de lezer van een manier voorzietom middels een geniaalkaartsysteem vele combinatie’s voor maaltijden te maken.Met De maaltijdwijzer kies je eenvoudig op basis van koolhydraten, eiwitten en groenten je maaltijd. Hierdoor zijn er duizenden variaties te maken. Nog niet eerder is er een boek verschenen waarmeezoveel maaltijden samengesteld kunnen worden.Uiteraard bevatten de 2 boeken meer dan alleen maar recepten en maaltijden combinaties; ze lopen over van de aanvullende informatie, hetgeen Juglen zijn doel is: informatie verschaffen en de lezer mag zelf kiezen en beslissen.De receptenwijzer bevat o.a.:• Meer dan 120 kant-en-klare (glutenvrije) recepten om meer variatie in je voedingspatroon aan te brengen, ingedeeld in ontbijt, lunch, diner, dessert, tussendoortjes, soepen, salades, smoothies,juices, groentespreads, sauzen, dranken en ijs;• Betaalbare recepten die in minder dan 20 minuten zijn te maken;• Honderden tips voor gezondere keuzen;• Uitgeschreven weekmenu’s voor mensen die een specifiek dieet volgen zoals glutenvrij, low-carb, veganistisch, en mediterraan;• Recepten voor kruidenmixen om E-nummervrij te kunnen koken;• Een uitgewerkte lijst met tips voor vervanging van ongezonde voeding door gezonde voeding;• Recepten voor dressings die je gezondheid verder helpen in plaats van tegenwerken;• Een uiteenzetting over welke voedingsmiddelen er in de basis thuishoren in de gezonde keuken;• Uitleg over welke materialen een plek verdienen in de gezonde keuken, inclusief aankooptips;• Een bonus met fermentatierecepten en een handleiding kiemen kweken.Info over de auteur:Juglen Zwaan (1982) is voedingsdeskundige en besloot zijn baan als leerkracht op een middelbare school op te zeggen om mensen bewust te gaan maken van de relatie tussen voeding en gezondheid.Via seminars, publicaties en radio-interviews heeft hij al vele mensen geïnspireerd om hun gezondheid in eigen hand te nemen.Hierdoor is hij inmiddels uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van voeding, supplementen en gezondheid. Juglen combineert moderne wetenschap met eeuwenoude kennis. Hij is een voorstander van puur natuur.Hij hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele visies.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever