Carcasse
ISBN: 9789492677334
Auteurs: Hendrik Dierendonck
Publicatiedatum: 11-06-2018
Publicatiestatus: unspec
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Kannibaal, Uitgeverij | Imprint: Hannibal
Na het succes van meesterslager Hendrik Dierendoncks eerste boek The Butcher's Book iser nu eindelijk een toegankelijke opvolger. In zijn nieuwste publicatie Carcasse verlaat het vlees de slagerij en krijgt het een plek op tafel: Dierendonck geeft de beste recepten prijs uit zijn restaurant Carcasse. Dat haalde onlangs onverwacht zijn eersteMichelinster binnen, zowel voor zijn beroemde vlees als voor de heerlijke side dishes en groentebereidingen, die er met evenveel zorg en toewijding worden klaargemaakt.Carcasse is een nieuw hoofdstuk in Dierendoncks verhaal over zijn liefde voor vlees. Hij deelt waar het vlees vandaan komt, hoe het wordt gekweekt en gevoed. Ambacht, passie, terroir en nose-to-tail blijven ook in dit boek de codewoorden.Ideaal boek voor alle vlees- en barbecueliefhebbers.Carcasse
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)