Hoe overleef je? Kookboek

ISBN: 9789492847058

Auteurs: Michael Greger Gene Stone

Publicatiedatum: 29-05-2020

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Digital download

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Uitgeverij Passie | Imprint: Uitgeverij Passie

Login voor het inkijkexemplaar

Arts Michael Greger laat in de bestseller Hoe overleef je? zien dat een onbewerkt plantaardig dieet het enige wetenschappelijk bewezen dieet is dat zowel ziektes kan voorkomen als omkeren. Om het lichaam optimaal gezond te houden, heeft Greger zijn Dagelijkse Dozijn ontwikkeld: voedingsmiddelen die je elke dag zou moeten eten om jaren aan je leven toe te voegen. In dit kookboek wordt zijn theorie kort uitgelegd en staan meer dan 100 recepten op basis van zijn Dagelijkse Dozijn. Heerlijke en gezonde ontbijtgerechten, tussendoortjes, lunches, soepen, spreads, salades, zoetigheden, dranken en avondmaaltijden met gezonde granen en veel groente. Bijvoorbeeld heerlijke amandel-chocoladetruffels, aardbeien-bananenijs, brownies en chiapudding. Verrassende ontbijtjes als superfood-ontbijtballetjes, wentelteefjes en chocolade havermout. Lunchen met pompoenpitdip, driezadencrackers of Marokkaanse linzensoep. Dineren met zwarte bonenburgers of bietenburgers, kikkererwtencurrywraps, quesadilla's of gevulde portobello's. Met de recepten uit het Hoe overleef je? - kookboek eet je volgens de meest recente wetenschappelijke adviezen. Michael Greger is een internationaal bekende arts, voedingsdeskundige en oprichter van de populaire website Nutritionfacts.org. Daarnaast is hij de auteur van de succesvolle wereldwijde bestseller How not to die (Nederlandse versie: Hoe overleef je?) en dit kookboek. Robin Robertson is een voormalig chef-kok met meer dan 20 veganistische kookboeken op haar naam. Zij verzorgde de recepten uit dit kookboek.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Andere edities:

        Besproken in de keuken

          Ook van deze auteur

            Ook interessant

              Ook van deze uitgever