Wijn & spijs uit NL

ISBN: 9789492881076

Auteurs: Koen van der Plas Etienne Verhoeff

Publicatiedatum: 18-09-2018

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Trichis Publishing B.V. | Imprint: Trichis Publishing

Login voor het inkijkexemplaar

Sommelier Koen van der Plas (Inter Scaldes***) vroeg zich af of Nederlandse wijn inmiddels volwassen genoeg is om gastronomisch in te zetten? Samen met journalist Etienne Verhoeff en fotograaf Maaike Petri ging hij op zoek. Hij vond prachtige verhalen van geëngageerde wijnboeren en heerlijke wijnen die hij voorschotelde aan bevriende sterrenchefs. In Wijn & Spijs uit NL vind je o.a.* Een inkijk in bijna 50 jaar wijnbouw in Nederland* Prachtige verhalen van gedreven wijnboeren* Proefnotities van sommelier Koen van der Plas* Recepten van Inter Scaldes, Da Vinci,De Groene Lantaarn en Librije's zusje* Index met bijna 100 wijnboeren door heel Nederland
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever