Hoe je een brood laat rijzen
ISBN: 9789492938350
Auteurs: Roly Allen
Publicatiedatum: 15-06-2020
Publicatiestatus: actief
Publicatievorm: Paperback
NUR: 441: Basis kookboeken
Uitgever: Laurence King Publishing | Imprint: BIS Publishers B.V.
Een nieuwe generatie ontdekt de stevige textuur en rijke smaak van echt zuurdesembrood. Je hoeft geen deskundige bakker te zijn om thuis je eigen zuurdesem te maken, maar wanneer je eenmaal de smaak te pakken hebt, en je wilt uitbreiden, zal het boek je vertellen in welke lames, bannetons, borstels en stenen je moet investeren. Het boek maakt de belangrijkste technieken van traditioneel bakken gemakkelijk te begrijpen, met stapsgewijze foto instructies en een eenvoudig overzicht van de magische processen die wilde gisten veranderen in een levende bakkerstarter en een kom met bloem in een gloeiend knapperig brood.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)