Hoe je een brood laat rijzen

ISBN: 9789492938350

Auteurs: Roly Allen

Publicatiedatum: 15-06-2020

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Paperback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Laurence King Publishing | Imprint: BIS Publishers B.V.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Een nieuwe generatie ontdekt de stevige textuur en rijke smaak van echt zuurdesembrood. Je hoeft geen deskundige bakker te zijn om thuis je eigen zuurdesem te maken, maar wanneer je eenmaal de smaak te pakken hebt, en je wilt uitbreiden, zal het boek je vertellen in welke lames, bannetons, borstels en stenen je moet investeren. Het boek maakt de belangrijkste technieken van traditioneel bakken gemakkelijk te begrijpen, met stapsgewijze foto instructies en een eenvoudig overzicht van de magische processen die wilde gisten veranderen in een levende bakkerstarter en een kom met bloem in een gloeiend knapperig brood.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever