Surinaamse recepten van A tot Z
ISBN: 9789493271647
Auteurs: Muriel Sam-Sin-Hewitt
Publicatiedatum: 07-08-2024
Publicatiestatus: unspec
Publicatievorm: Digital download
NUR: 442: Keuken per land en streek
Uitgever: PixelPerfect Publications | Imprint: Conserve
'Surinaamse recepten van A tot Z' van Muriel Sam-Sin-Hewitt is een variƫteit van wel 375 gerechten die de Surinaamse keuken zo aantrekkelijk maakt, zoals rijst met kouseband of bruine bonen uit de Creoolse keuken, roti en bara uit de Indiase keuken, bami en teloh uit de Indonesische keuken en witte rijst en chop soy uit de Chinese keuken. In het boek vindt de fijnproever de meest exclusieve experimenten, zowel voor de warme maaltijd als voor bij de borrel. Ook bevat het boek vegetarische recepten die zelfs de vleeseter heerlijk zal vinden, en lekker pittig!Dit is is het derde kookboek van Muriel Sam-Sin-Hewitt. Ze werd geboren in Paramaribo en verzorgde 22 jaar lessen in kook- en voedingsleer op de Eerste Surinaamse Huishoud- en Industrieschool en gaf daarna kookcursussen Fijne Keuken. Dit is haar eerste ebook.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)