Bakken met tijd

ISBN: 9789493355323

Auteurs: Gijs Hietkamp

Publicatiedatum: 01-04-2024

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Digital download

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Expertboek | Imprint: Expertboek

Wil je gezond leven en met meer smaak eten? Stop dan met het eten van supermarktbrood en begin thuis met eenvoudig, relaxed en creatief bakken van het lekkerste desembrood.Dit boek is een supermakkelijk, goed te volgen stappenplan om 100% heerlijk en eerlijk brood te bakken. Niet alleen zorg je daarmee goed voor je buik, maar ook voor je gemoedstoestand. Je wordt blijer, meer ontspannen en krijgt een beter besef van (priori)tijd.Gijs geeft antwoord op vragen zoals:- Hoe start je met desembrood bakken?- Hoe maak je een desemstarter?- Hoe bepaal je de juiste ingrediënten?- Hoe kan je het beste kneden?- Hoe geef je jouw brood je tijd?Ook krijg je in dit boek een aantal heerlijke en verrassende recepten om een desembrood te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een volkorenbrood met een twist, of een half-volkorenbrood met vruchten en kaneel? De mogelijkheden voor het bakken van jouw desembrood zijn eindeloos. Tover vanuit het niets van water en meel je eigen brood, dat je tot op de kruimels wilt opsmikkelen, terwijl je hunkert naar meer.OVER DE AUTEUR:Gijs is een man van smaak, een gevoelsmens en een doener. Een multitalent die vanuit zijn eigen gevoelsbeleving de wereld om hem heen rijker en leuker maakt. Dat doet hij met muziek, techniek én brood. Hij is een autodidact, die zijn snelle leercurve nu heeft ingezet om thuis verschrikkelijk lekker brood te bakken. Wie beter kan jou leren hoe je dat bruine goud ook uit jouw eigen oven tovert?
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Identiek (andere verschijningsvorm):

    Besproken in de keuken

      Ook van deze auteur

        Ook interessant

          Ook van deze uitgever