De Spaanse keuken van Andalusië

ISBN: 9789493358799

Auteurs: María José Sevilla

Publicatiedatum: 15-06-2025

Publicatiestatus: aankondiging

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Edicola publishing | Imprint: Edicola Culinair

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

De acht provincies van Andalusië staan bekend om de spectaculaire en afwisselende landschappen van Spanje. Van de grilligheid van de bergen van de Sierra Nevada tot de verfijnde schoonheid van de Atlantische en de Mediterrane kuststreken. Het is ook de streek met een zeer rijke culinaire erfenis variërend van simpele ‘boeren’ gerechten tot meer gekruide recepten die een erfenis zijn van de lange Moorse bezetting.Ontdek in De Spaanse keuken van Andalusië de geheimen van deze schitterende streek in Spanje. Meer dan 80 heerlijke recepten, bereid met liefde en passie en gebruik makend van de beste ingrediënten die Andalusië te bieden heeft.Een heerlijk kookboek dat recht doet aan een indrukwekkende keuken, waar eeuwenlange tradities en invloeden geleid hebben tot fraaie, uitgebalanceerde gerechten, die je gewoon op tafel wilt hebben staan!María José Sevilla is afkomstig uit Madrid en een bekend auteur en presentatrice gespecialiseerd in Spaanse wijn & spijs. Ze presenteerde onder meer het succesvolle BBC programma ‘Spain on a plate’, lid van de British Guild of Food writers, lid van de Gran Orden de Caballeros del Vino en winnares van de prestigieuze Glenfiddich Award. Ze woont en werkt afwisselend in London en Andalusië.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever